НЕКОЛКУ ЗБОРОВИ ЗА НАС

БРЕГЛИ дооел Скопје е регистрирана 2000 год. Основна дејност на компанијата е трговија со материјали за сито и тампон печат, како и техничка подршка на клиентите. ​ Добавувачите кои ги застапуваме со својот рејтинг во светски размери гарантираат висок квалитет и доверба во производите, а нашата добра соработка со нив како и искуството во областа на графичката индустрија овозможуваат брзо и практично решавање на Вашите проблеми, организирање на семинари и работилници за Вашите вработени кај добавувачите, како и посета на клиентите од страна на врвни стручни лица.


Ексклузивни застапници сме на:

MARABU - Germany

- германска компанија за производство на бои и адитиви за сито, УВ и тампон печат.

Види повеќе

SAATI - Italy

мултинационална компанија за производство на сито, машини за затегнување на сито, хемикалии,лепаци, емулзии и пропратни производи за графичката индустрија.

Види повеќе

OZ ANADOLU KIMYA - Turkey

компанија за производство на бои и адитиви за печатење во текстилната индустрија.

Види повеќе

ARJO WIGGINS - France

водечки лидер во производство на хартија.

Види повеќе

SILICONI - Italy

Компанија за производство на технички спрејови за индустрија, со широк спектар на аеросолни масла ,средства за чистење , репеленти, лепила , силиконски спрејови , цинк спрејови , заштитни и антирѓосувачи . Нивните производи ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет и се безбедни за животната средина.

Види повеќе

TheMagicTouch - Germany

Компанија за производство на ласерска трансферна хартија со која може да се печати на секаква подлога.Нивните производи ги исполнуваат сите потребни стандарди за безбедност

Види повеќе