3D Puzzle Butterfly

350.00ден

  • Сложувалка за креативен дизајн и составување
  • Едноставна конструкција преку plug-in технологија
  • Идеално за боење со Marabu Kids craft боја
  • Парчињата од сложувалката се изработени со FSC® сертифицирано дрво
  • За над 4 годишна возраст
  • 16 делови

На залиха

Категорија: