Art Stencil DIN A4

495,00 ден

  • Ласерски сечен полиестер
  • Без ПВЦ
  • Особено цврсти и издржливи
  • Лесно се чистат со вода, за повеќекратна употреба, може да се користат од двете страни
  • Погодни за прскање, нанесување со ваљак, сунѓересата четка со тапкање или со шпатула на сите текстилни и акрилни бои на Марабу
  • А4 големина
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ