Brilliant Painter, Blister Assortment “Card Design”

480.00ден

  • Сетот содржи: 2 x Брилијантни Маркери 1-2 мм (Silver 082, Gold 084)
  • Повеќенаменски маркер во боја, на база на растворувач
  • Покривен, сјаен и брзо се суши
  • Отпорен на светлина и на временски услови
  • Погоден за метал, пластика, стакло, кожа, хартија, картон.

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ