Colorado Gold set “Modern Concept”

1,120.00ден

  • Сетот содржи: 3 x 50 мл Colorado Gold (Paladium 795, Metallic-silver 782, Rose gold 734), 1 x четка Decoration & Hobby со големина 20, 1 х инструкции на Германски и Англиски
  • Погоден за впивачки подлоги како дрво, МДФ, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно и др.
  • Отпорна на временски влијанија, не се размачкува, има добра покриеност, отпорна на светлина, на база на вода и брзо суши
  • За сликање и мачкање

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ