Easter Time

690.00ден

  • Велигденски сет за боење со мраморен ефект
  • Marabu easy Marble 15 мл во жолта, портокалова и зелена боја 
  • 5 пластични јајца, 5 дрвени држачи и 10 гр. велигденска трева
  • Упатство за работа
  • За различни декорации

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ