Glass Art

160.00ден370.00ден

  • Витражни сјајни транспарентни бои за стакло,порцелан и акрилно стакло
  • Високо квалитетни на органска база
  • Отпорни, лесни за се мешање, брзо се сушат
  • Избор на бои, светкави нијанси и специјални ефекти
  • Можност за разни техники на нанесување
  • Пакување во 15мл и 50 мл
Clear selection
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ