Porcelain & Glas set “Love & Kisses”

495,00 ден


  • Сетот содржи: 1 х порцеланска чаша (висина 85 мм, Ø 74 мм), 2 х Porcelain & Glas Painter (073 Black 0,8 мм, 125 Cherry 1-2 мм) Повеќенаменски врв 1-2 мм за сликање и пишување, 0,8 мм за контури и деликатно сликање и пишување
  • Може да се мие во машина за садови по фиксирање (макс. 50°C)
  • 4 часа сушење, фиксирање со 160°C/30 мин
  • На база на вода, без мирис, отпорни на светлина

Уште само 1 на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ