Love & Kisses

495.00ден

Комплетот “Love & Kisses” содржи:

1 х Порцеланска чаша
2 х Маркери за порцелан (073 црн- 0,8мм, 125 црвен- 1-2 мм)

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ