Home & Decoration set “Lovely Мoments”

1,240.00ден

  • Сетот содржи: 2 x 50 мл COLORADO GOLD (Metallic-gold 784, Metallic-red 732) 1 x 50 мл VEGAS GLITTER (Glitter-gold 584), 1 x 25 мл Glitter Liner (Glitter- Gold 584), 1 x четка Marabu HOME & DECORATION со големина 20, 1 x Упатство за употреба
  • Погоден за впивачки основи како дрво, медијапан, хартија, камен, керамика, глина, стиропор, платно итн.
  • Отпорен на атмосферски влијанија, не серазмачкува, добра покривност, отпорен на светлина, на база на вода и брзо суши
  • За бојадисување и мачкање
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ