Morning Friends

620.00ден

Morning Friends” сетот содржи:

Порцелански држачи за јајца – 4 парчиња

Маркери за порцелан и стакло за деца 1-3 мм – 2 парчиња (031 црвен, 090 син)

Нема на залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ