Silhouette Stencil DIN A4

495,00 ден

 

  • Шаблони со специјални ефекти на текстил, хартија, рамки од платно, дрво и многу други
  • Идеални за модни дизајни, изработување на картички, уметнички списанија, мешани медиуми
  • Ласерски исечен полиестер, без ПВЦ
  • Особено цврсти и издржливи
  • Лесно се чистат со вода, за повеќекратна употреба
  • Дизајнерските делови може да се исечат и да се користат поединечно
  • Погодни за прскање, нанесување со ваљак, сунѓересата четка со тапкање или со шпатула на сите текстилни и акрилни бои на Марабу
  • А4 големина
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ