Sponge for Painting Set

190.00ден

Сунѓери за боење и украсување со мали и големи дупки – 3 парчиња.Идеални за аплицирање на големи површини,како и за создавање на различни ефекти.На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ