Stencil 33×33 cm

635,00 ден640,00 ден

  • Шаблон 33х33 цм
  • Многу тенок шаблон за јасни контури
  • Ласерски исечен полиестер, без ПВЦ
  • Цврст, издржлив
  • Може да се користи од двете страни
  • Разни апликации на ѕидови, мебел, текстил и сл.
  • Лесен за чистење, за повеќекратна употреба
  • Загарантиран успех
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ