Textil Glitter

330,00 ден

  • За шармантни сјајни ефекти
  • На база на вода
  • Погодна за светли и темни ткаенини
  • Идеална за работа со шаблони
  • По фиксирање може да се пере до 40 °C
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ