Textil Neon Liner

220.00ден

  • боја за текстил во туба
  • на водена основа, без мирис
  • интензивни флуорестентни бои кои светаат на УВ светлина
  • за памук или текстил со максимум 20% вештачки влакна
  • по фиксирање, може да се пере до 40 ° C
  • со тенок врв за цртање и пишување

Clear selection