Vintage box set

1,020.00ден

   

      Сетот за декорацијa содржи

  • Дрвена кутија со срце за слика (изработена од FSC® дрво) со пропорции 15 x 15 x 7 cm
  • Chalky-Chic бои 100 ml (прљаво бела и виолетова)
  • Четка Decoration&hobby бр20 
  • Шмиргла 10 x 15 см
  • Упатство

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ