Начин на плаќање

  1. Плаќање преку сметка

Својата нарачка можете да ја платите директно на сметката на Брегли Дооел, со задолжително наведување на соодветниот број кој се генерира при нарачувањето (последните шест бројки од вашата нарачка). Плаќањето можете да го направите со стандардна уплатница во било која пошта или банка, или по пат на интернет ако имате пристап до вашата сметка (web banking).

Напомена: За нарачка поголема од 3000 денари доставата е БЕСПЛАТНА. Трошоците за испорака може да ги додатете во нарачката или да одберете плаќање при испорака доколку нарачката е помала од 3000 денари, и се плаќаат на курирот од брза пошта при превземање на нарачката, пред зграда или куќа. 

Пример на уплатница за плаќање од трансакциска сметка (ПП30).

Пример на уплатница за плаќање во готово (ПП10).

  1. Плаќање при превземање

Кај плаќањето при превземање нарачката ја плаќате на курирот одкако производите ќе ви бидат испорачани на домашна адреса, пред зграда или куќа.

Напомена: За нарачка поголема од 3000 денари доставата е БЕСПЛАТНА. Трошоците за испорака, доколку нарачката е помала од 3000 денари, се плаќаат на курирот од брза пошта при превземање на нарачката, пред зграда или куќа. 

Нарачаните производи ви ги праќаме по брза пошта која го гарантира квалитетот и времето на испорака. Испораката е можна на целата територија на Македонија, а нарачаните производи ги добивате најдоцна од три до седум работни дена. 

Важни напомени:

Нарачаните производи ви ги праќаме по брза пошта која го гарантира квалитетот и времето на испорака. Испораката е можна на целата територија на Македонија, а нарачаните производи ги добивате за два три  работни дена. 

За плаќање по пат на сметка, испораката се врши одкако уплатата ќе “легне” на нашата сметка испораката е два дена по вашата уплата.

Кај плаќањето при превземање нарачката ја плаќате на курирот , плус цената за испорака,одкако производите ќе ви бидат испорачани на домашна адреса, пред зграда или куќа.