ПОПУЛАРНИ ПРОИЗВОДИ

FASHION AND TEXTILE

Textil Painter

160.00ден

Креативен свет

Textil Glitter

330.00ден

Креативен свет

Textil metallic

170.00ден330.00ден

FASHION AND TEXTILE

Textil plus

150.00ден290.00ден
Попуст!

Креативен свет

Textil

120.00ден280.00ден

Креативен свет

Fashion Liner

220.00ден

Креативен свет

Fashion Shimmer

330.00ден

FASHION AND TEXTILE

Fashion Spray

320.00ден

КАТЕГОРИИ

Ексклузивни застапници сме на:

Компанија за производство на ласерска трансферна хартија со која може да се печати на секаква подлога.Нивните производи ги исполнуваат сите потребни стандарди за безбедност

.

германска компанија за производство на бои и адитиви за сито, УВ и тампон печат

Компанија за производство на технички спрејови за индустрија, со широк спектар на аеросолни масла ,средства за чистење , репеленти, лепила , силиконски спрејови , цинк спрејови , заштитни и антирѓосувачи . Нивните производи ги исполнуваат највисоките стандарди за квалитет и се безбедни за животната средина.

компанија за производство на бои и адитиви за печатење во текстилната индустрија.

-водечки лидер во производство на хартија.

мултинационална компанија за производство на сито, машини за затегнување на сито, хемикалии,лепаци, емулзии и пропратни производи за графичката индустрија.