KiDS Glitter Magic

230,00 ден

  • На база на вода
  • За различни површини како хартија, дрво, стакло, метал, ткаенина
  • Одлични сјајни ефекти
  • Идеален за украсување
  • По фиксирање може да се пере до 40 °C
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ