Textil Metallic

180,00 ден330,00 ден

  • Покривна боја за ткаенина за блескави метални ефекти
  • На база на вода
  • Погодна за светли и темни текстили
  • Идеална за работа со шаблони
  • Може да се пере до 40°C по фиксирање
  • Фиксирање со пегла или во рерна
  • 15 или 50 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ