Textil Plus

180,00 ден330,00 ден

  • Боја за ткаенина за темни ткаенини
  • На база на вода
  • Може да се пере до 40 °C
  • Покривна
  • Мека на допир
  • Идеална за сликање и печатење ткаенина
  • Фиксирање со пегла или во рерна
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ