Aqua Pencil Graphix set “Funky Monkey”

620,00 ден

  • Сетот содржи: 12 x Акварелни моливи Graphix (Yellow, Orange, Ruby red, Pink, Amethyst, Light blue, Medium blue, Rich green, Reseda, Sand, Dark Brown, Black)
  • Дрвена обвивка и отпорни на кршење
  • Акварелни моливи со висок пигмент
  • За сликање со акварел на акварел хартија
  • Нанесете ја бојата, а потоа користете влажна четка за да ја распределите; не го потопувајте моливот во вода
  • Идеален за илустрации, скици, финални уметнички дела и многу повеќе

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ