Fineliner Graphix set

430,00 ден

  • Сетот содржи: 4 x Fineliner Graphix во црна боја: 1 x дебелина 0,2 mm, 1 x дебелина 0,4 mm, 1 x дебелина 0,8 mm, 1 x врв
  • Брилијанти високо квалитетни бои
  • Слаб мирис, на база на вода
  • Не истекуваат
  • Идеални за илустрации, скечови и др.

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ