Relief Paste

220,00 ден300,00 ден


  • На база на вода, без мирис
  • Отпорни на светлина
  • Може да се перат во машина за садови
  • Насликајте и оставете да се исуши
  • Широк асортиман на бои за ефектни украси
  • Погодни за работа на стакло, порцелан, работа со шаблони и контури
  • Се нанесува директно од тубата
  • 20 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ