Decorlack Acryl

150,00 ден780,00 ден

  • На база на вода
  • Акрилен лак со висок сјај – и лак и боја во едно
  • Исклучителна брилијантност на бои
  • Висока покривност со совршена примена
  • Отпорни на светлина, отпорни на временски услови
  • Погоден за работа на дрво, хартија, метал, стакло и пластика
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ