Porcelain & Glas Painter

280,00 ден

  • На база на вода, без мирис, отпорни на светлина
  • Систем на пумпање со високо пигментирано мастило
  • Може да се мие во машина за садови по фиксирање (на макс. 50°C)
  • 4 часа сушење, фиксирање со 160°C/30 мин
  • Различни врвови за боја: повеќенаменски врв 0,8 мм, повеќенаменски врв 1-2 мм, повеќенаменски врв 2-4 мм и врв за калиграфија 1-2,5 мм
  • Погоден за порцелан, стакло, метал, огледала, керамика, теракота и камен
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ