Pencil Graphix set

560,00 ден

  • Сетот содржи: 12 моливи со цврстини: 6B, 5B, 4B, 3B, 2B, B, HB, H, 2H, 3H, 4H, 5H
  • Олово со висок принос
  • Идеален за илустрации, скици, завршни уметнички дела и многу повеќе

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ