Chalky-Chic Varnishes, Medium, Glue, Protective Wax

640,00 ден

Чалки Чик Медиуми, Лакови, Лепак и Заштитни Восоци на база на вода. За декорација или заштита на предмети обоени со Чалки Чик боите.

Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ