Glas Art

180,00 ден370,00 ден

  • Интензивно светли бои со брилијантна транспарентност
  • Блескави и екстравагантни бои со специјални ефекти
  • Нежен проток за рамномерно нанесување на боја
  • Многу висока отпорност на светлина, лесна за мешање, не се размачкува и отпорна на временски услови
  • За стакло, порцелан, акрилна пластика
  • Висококвалитетна боја на база на органски растворувачи
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ