Fino Brush

160,00 ден1.450,00 ден

  • Синтетичка четка (тореј коса)
  • Идеални се за акрилни, маслени и акварелни бои
  • За цртање на порцелан, свила, стакло
  • Дрвена рачка со сертификат FSC®
  • Висококвалитетна четка
  • За уметници и хоби сликари
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ