Aquarelle Paints set 12x12ml

520,00 ден

  • Сетот содржи: 12 x 12 мл Акварелни бои (White, Lemon Yellow, Yellow Ochre, Vermilion, Carmine Red, Violet, Prussian Blue, Rich Green, Yellow Green, Burnt Siena, Burnt Umber, Black)
  • Транспарентни акварелни бои на база на вода
  • Боите може да се мешаат заедно и да се разредуваат со вода
  • Погоден за хартија, картички, платно, табла за сликање итн.

На залиха

Се согласувам со условите за замена и враќање на производ