Silhouette Stencil 15×15 cm

310,00 ден

 

  • Шаблони со специјални ефекти на текстил, хартија, рамки од платно, дрво и многу други
  • Идеален за модни дизајни, изработување на картички, уметнички списанија, мешани медиуми
  • Ласерски исечен полиестер, без ПВЦ
  • Особено цврсти и издржливи
  • Лесно се чисти со вода, за повеќекратна употреба
  • Дизајнерските делови може да се исечат и да се користат поединечно
  • Погоден за прскање и нанесување со ваљак, сунѓересата четка со тапкање или со шпатула на сите текстилни и акрилни бои Marabu
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ