Paint Knives

185.00ден

Шпакли за уметници со професионален квалитет со флексибилна острица и рачка од природно дрво за работа со акрилни бои и мусови, маслени бои, структурни пасти и гелови, бои за свеќи, бои за стакло и други видови бои со крем или повеќе густа текстура.

Clear selection
Шифра: Недостапно Категорија: