Homedeco, Brush Set

680.00ден

Комплет од пет висококвалитетни синтетички четки со различен врв – две сплоснати  № 12 и 6, две округли № 8 и 3, аголна № 8, наменети за различни декоративни техники и работа со акрилни и текстилни бои.

На залиха

Категорија: