Window Color Fun & Fancy

280,00 ден350,00 ден

  

  • Транспарентна гел боја
  • На база на вода, отпорна на светлина
  • Интензивни, светли, брилијатни бои
  • За декорација на стакло, прозори, огледала, порцелан и плочки
  • По сушење може да се одлепи лесно без остатоци и да се залепи на друго место
  • Лесен за употреба: бојадисај , одлепи, готово!
  • 80 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ