Artist Acryl

110,00 ден460,00 ден

  • На база на вода
  • Високо-пигментирани
  • Отпорни на светлина
  • Одлична брилијантност и покривност
  • Флексибилна кремаста структура
  • Водоотпорна после сушење
  • Боите може да се мешаат заедно
  • Идеална за сликарско платно, картон, хартија, дрво и сл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ