Decoration & Hobby Brush

240,00 ден1.090,00 ден

  • Синтетички влакна
  • Со дрвена рачка
  • За рамномерно и нежно нанесување без видливи потези на четка
  • Идеална за сликање на големи површини, нанесување на облоги, прајмери и за лакирање
  • Рамни и сплоснати во неколку димензии
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ