Glas

180,00 ден

  • Светли, транспарентни бои
  • Добар вискозитет за рамномерно нанесување на боја
  • Може да се мие во машина за садови без фиксирање
  • Едноставно бојадисајте, оставете да се исуши, готово!
  • На база на вода, без мирис и отпорни на светлина
  • За стакло, акрилна пластика, порцелан
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ