Textil

170,00 ден850,00 ден

  • Повеќенаменски бои за сите светли ткаенини
  • На база на вода
  • Отпорна на перење до 60 °C
  • Особено мека на допир
  • Идеална за сликање, печатење и боење
  • Фиксирање со пегла или во рерна
  • Достапни во 15, 50 и 250 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ