Textil Aquarelle

140,00 ден

  • Ултра брилијантна, пигментирана, акварел боја за светли ткаенини
  • На база на вода
  • Многу добар проток
  • Висок принос, без мирис, отпорен на светлина, отпорен на плунка и мек на допир
  • Боите може да се мешаат и разредуваат со вода
  • За светло обоени ткаенини (макс. 20 % синтетички влакна)
  • По фиксирање во рерна (8 минути / 150 °C), ќе може да се пере до 40 °C
  • 15мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ