Contours & Effects

240,00 ден420,00 ден

  • Контурен медиум на база на вода
  • Се нанесува директно од туба, со четка, ваљак за контури, шаблони и печати
  • Отпорен е на перење и хемиско чистење после фиксирање
  • Проѕирното средство за контурирање се мие после фиксирањето
  • Одлично е во комбинација со Marabu Silk
  • 25 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ