Art Spray

260,00 ден300,00 ден

  • На база на вода
  • Се раствара со вода
  • Нијансите се мешаат една со друга
  • Водоотпорни
  • Без мирис, брзо суши, отпорно на светлина
  • Идеално за работа со шаблони
  • 50 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ