Fashion Color

520,00 ден620,00 ден

  • Брилијантни бои
  • Одлична опторност на светлина
  • Лесни за користење со одличен квалитет
  • За сите текстили изработени од памук, лен, вискоза и мешани ткаенини со 20% вештачки влакна
  • Исто така може да се користи и за рачно боење на свила
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ