Sock Stop

460,00 ден

  • Се перат превртени одвнатре на 40°C
  • Идеални за сликање со слободна рака, работа со шаблон или пишување букви
  • Без латекс
  • Немаат мирис, може да се мешаат заедно, на база на вода
  • Лесно се користат
  • Направени во Германија
  • 90 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ