Glitter Liner

220,00 ден

  • Боја во туба со светлуцав глитер ефект
  • На база на вода
  • Погодна за текстил, хартија, картон, дрво, керамика, стакло
  • Со фиксирање е отпорна на перење до 40 ° C
  • Идеална за декорации, украси, линии
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ