Acryl Gesso

270.00ден

Marabu Acryl Gesso е лесен, високо покривен, ниско-апсорбирачки акрилен прајмер на база на вода. Површините мора да бидат подготвени. Прајмерот на Марабу создава мазна површина за лесна апликација и добра соединување на бои и различни медиуми. Може да се разреди со вода и да се меша со акрилни бои.

Шифра: Недостапно Категорија: