Tafel

630,00 ден

  • Покривна акрилна боја
  • Исушената површина може да се користи за пишување со креда, се брише со вода
  • На база на вода
  • Водоотпорен, отпорен на светлина
  • Различни апликации на ѕидови, хартија, дрво, медијапан, метал и сликарски платна
  • Идеален за сликање
  • 225мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ