Fashion Spray

330,00 ден400,00 ден

  

  • Боја во спреј за ткаенини
  • На база на вода, без мирис и не избледува
  • Брилијантни бои меки на допир
  • За текстил со светла боја со до 20% вештачки влакна
  • По фиксирање, може да се пере до 40 ° C
  • Идеален за слободно прскање, со користење шаблон и многу други техники
  • 100 мл
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ