Self-adhesive Stencils

320,00 ден

  • Самолепливи шаблони со разни мотиви
  • Идеални за изработка со акрилни бои, бои за текстил и порцелански бои
  • Погодни за употреба на површини како хартија, стакло, порцелан, текстил, метал, дрво и теракота
  • За повеќекратна употреба
  • 14,8 х 21 цм
Исчисти
Се согласувам со условите за замена и враќање на производ